Ella geboortekaartje

………………………………
Ella geboortekaartje

Eén van de leukste kaartje om te maken… Dit kaartje is gedrukt op ons mooie gebroken witte papier met structuur, wat heel goed past bij de illustratie. Het formaat is een enkel, dubbelzijdig gedrukt kaartje van 130×130 mm.

Het is mogelijk om een variant van dit kaartje te bestellen. Het ontwerp van het Ella geboortekaartje wordt dan gebruikt als basis voor het geboortekaartje van jouw kindje, maar op maat gemaakt met je eigen wensen.

Om het kaartje te bestellen kun je me een mailtje sturen met je wensen en dan zet ik de kosten voor je op een rijtje en stuur de info voor het vervolgtraject.
De kosten vind je ook op de ‘Prijzen‘ pagina en de overige info op deze pagina over de werkwijze van Kikker & Prins.

Wil je het kaartje eerst ‘in het echt’ zien voor je overgaat tot een bestelling? Je kan kosteloos een voorbeeldkaartje per post te ontvangen. Dit is een voorgedrukt kaartje met fictieve gegevens, zoals op de foto. Stuur een mailtje naar info@kikkerenprins.nl met je adres en het voorbeeldkaartje wordt naar je verzonden.

Leuke opties & tips voor je eigen Ella geboortekaartje

  • Het kaartje is ook te bestellen in een ander gewenst formaat of als gevouwen kaartje.
  • De kleuren kunnen naar wens aangepast worden. Een lichtroze of witte achtergrond zijn bijvoorbeeld ook heel mooi.
  • Heel leuk voor de babykamer: een poster van de voorkant van het kaartje. Deze kun je in verschillende formaten en met of zonder geboortedatum laten maken.
  • Je kan dit kaartje bestellen met de standaard gebroken witte enveloppen, maar lichtgroene enveloppen zijn ook heel leuk bij dit kaartje.

Hier vind je info over de prijzen van deze opties & tips.

Meer weten? Ideeën? Speciale wensen? Dit Ella geboortekaartje bestellen? Neem gerust contact met me op: info@kikkerenprins.nl