Geboortekaartje Anne

………………………………
Geboortekaartje Anne

Eén van mijn favorieten… Wat zo leuk is aan dit kaartje is dat het hele ontwerp eigenlijk de naam van het kindje is. Dit kaartje is gedrukt op ons mooie gebroken witte papier met structuur, wat heel goed past bij het aquarelle effect. Het formaat is een enkel kaartje A6 formaat (105 x 148 mm).

Het is mogelijk om een variant van dit kaartje te bestellen. Het ontwerp van het ‘geboortekaartje Anne’ wordt dan gebruikt als basis voor het geboortekaartje van jouw kindje, maar op maat gemaakt met je eigen wensen en natuurlijk jullie gekozen naam :).

Om het ‘geboortekaartje Anne’ te bestellen kun je me een mail sturen met je wensen en dan zet ik de kosten voor je op een rijtje en stuur ik de info voor het vervolgtraject.
Een overzicht van de kosten vind je ook op de ‘Prijzen‘ pagina en de overige info is te vinden op deze pagina over de werkwijze van Kikker & Prins.

Wil je het kaartje eerst ‘in het echt’ zien voor je overgaat tot een bestelling? Je kan kosteloos een voorbeeldkaartje per post te ontvangen. Dit is een voorgedrukt kaartje met fictieve gegevens, zoals op de foto. Stuur een mailtje naar info@kikkerenprins.nl met je adres en het kaartje wordt zo snel mogelijk naar je verzonden.

Leuke opties & tips voor je eigen ‘geboortekaartje Anne’

  • Je kan dit kaartje met standaard gebroken witte enveloppen bestellen, maar heel mooi bij dit kaartje zijn ook kraftpapier of zeegroene enveloppen
  • Het kaartje is ook te bestellen in een ander gewenst formaat of als gevouwen kaartje.
  • De kleuren kunnen naar wens aangepast worden. Roze of blauwe tinten zijn bijvoorbeeld ook heel mooi.

Hier vind je info over de prijzen van deze opties & tips.

Meer weten? Ideeën? Speciale wensen? Dit ‘geboortekaartje Anne’ bestellen voor je eigen kindje? Neem gerust contact met me op: info@kikkerenprins.nl