Geboortekaartje Charlotte

………………………………
Geboortekaartje Charlotte

Dit kaartje is gedrukt op ons mooie gebroken witte papier met structuur. Het formaat is een enkel, dubbelzijdig gedrukt kaartje van 105×148 mm. De achterzijde is roze.

Het is mogelijk om een variant van dit kaartje te bestellen. Het ontwerp van het ‘geboortekaartje Charlotte’ wordt dan gebruikt als basis voor het geboortekaartje van jouw kindje, maar op maat gemaakt met je eigen wensen.

Om het kaartje te bestellen kun je me een mailtje sturen met je wensen en dat zet ik de kosten voor je op een rijtje en stuur de info over onze werkwijze.
De kosten vind je ook op de ‘Prijzen‘ pagina en de overige info op deze pagina over de werkwijze van Kikker & Prins.

Wil je het kaartje eerst ‘in het echt’ zien voor je overgaat tot een bestelling? Je kan gratis een voorbeeldkaartje per post te ontvangen. Dit is een voorgedrukt kaartje met fictieve gegevens, zoals op de foto. Stuur een mailtje naar info@kikkerenprins.nl met je adres en het voorbeeldkaartje wordt naar je verzonden.

Leuke opties & tips voor je eigen ‘geboortekaartje Charlotte’

  • De kleuren kunnen naar wens aangepast worden. Een zeegroene of okergele achtergrond is bijvoorbeeld ook heel mooi. Zo kunnen we het kaartje ook eenvoudig aanpassen naar een kaartje voor een jongetje.
  • Het kaartje is ook te bestellen in een ander gewenst formaat.
  • Je kan dit kaartje bestellen met de standaard gebroken witte enveloppen, maar roze enveloppen zijn natuurlijk ook mooi bij dit kaartje.

Hier vind je info over de prijzen van deze opties & tips.

Meer weten? Ideeën? Speciale wensen? Dit ‘geboortekaartje Charlotte’ bestellen voor je eigen kindje? Neem gerust contact met me op: info@kikkerenprins.nl