Geboortekaartje Emily

………………………………
Geboortekaartje Emily: Een tijdloos en toch modern geboortekaartje met illustratie van diertjes en bloemen.

Dit kaartje is gedrukt op ons mooie gebroken witte papier met structuur, wat heel goed past bij de stijl van de illustratie. De illustratie is met de hand getekend. Het formaat is een gevouwen vierkant kaartje van 130×130 mm.

Het is mogelijk om een variant van dit kaartje te bestellen. Het ontwerp van Emily wordt dan gebruikt als basis voor het geboortekaartje van jouw kindje, maar op maat gemaakt met je eigen wensen.

Je kan je geboortekaartje per mail bestellen. Als je me je wensen stuurt (qua formaat, verwachte oplage, etc.) zet ik de kosten voor je op een rijtje en stuur je de info voor het vervolgtraject.
Een overzicht van de kosten vind je ook op de ‘Prijzen‘ pagina en de overige info is ook te vinden op deze pagina over de werkwijze van Kikker & Prins.

Wil je het kaartje eerst ‘in het echt’ zien voor je overgaat tot een bestelling? Je kan kosteloos een voorbeeldkaartje per post te ontvangen. Dit is een voorgedrukt, gevouwen vierkant kaartje met fictieve gegevens, zoals op de foto. Stuur een mailtje naar info@kikkerenprins.nl met je adres en het voorbeeldkaartje wordt naar je verzonden.

Leuke opties & tips voor je eigen geboortekaartje Emily

  • De roze kleur van de illustratie kan aangepast worden. Met blauwe of groene tinten (en een aangepast lettertype) is dit kaartje daardoor ook eenvoudig aan te passen naar een variant voor een jongetje
  • Het geboortekaartje Emily is ook te bestellen in een ander gewenst formaat. Het kaartje is bijvoorbeeld ook heel leuk als enkel kaartje. De informatie op de rechterbinnenkant wordt dan op de achterkant van het kaartje gedrukt
  • Heel leuk voor de babykamer: een poster van de voorkant van het kaartje. Deze kun je in verschillende formaten en met of zonder geboortedatum laten maken.
  • Je kan de kaartjes bestellen met bijpassende (gebroken) witte enveloppen, kraftpapier (bruine ‘papieren zak’) enveloppen of roze enveloppen.

Hier vind je info over de prijzen van deze opties & tips.

Meer weten? Ideeën? Speciale wensen? Dit geboortekaartje Emily met illustratie van diertjes en bloemen bestellen? Neem gerust contact met me op: info@kikkerenprins.nl