Geboortekaartje Julian & Esmee

………………………………
Geboortekaartje Julian & Esmee

Eén van de kaartjes die speciaal is gemaakt voor als je nog niet weet of je kindje een jongen of meisje is.

De kaartjes zijn gedrukt op mooi gebroken wit papier, wat heel goed past bij het aquarel effect van de illustratie. De standaard afmetingen zijn 105×148 mm.

Een variant – of twee – op deze kaartjes kun je bestellen per mail. Het ontwerp van het ‘geboortekaartje Julian & Esmee’  wordt dan gebruikt als basis voor het geboortekaartje van jouw kindje, maar op maat gemaakt met je eigen voorkeuren.

Als je me je wensen stuurt (qua formaat, verwachte aantal, extra’s etc.) maak ik even een kostenoverzicht voor je en stuur ik de info voor het vervolgtraject. Een overzicht van de kosten vind je ook op de ‘Prijzen‘ pagina en de info over de werkwijze op deze pagina.

Wil je het kaartje eerst ‘in het echt’ zien voor je een bestelling plaatst? Je kan kosteloos een voorbeeldkaartje per post te ontvangen. Dit is een voorgedrukt kaartje met fictieve gegevens, zoals op de foto. Stuur een mailtje met je adres en ik doe het kaartje voor je op de post.

Leuke opties voor je eigen ‘geboortekaartje Julian & Esmee’

  • De illustratie van dit kaartje kan worden aangepast naar een illustratie van de skyline van jullie stad, met een aantal typerende gebouwen van de stad waar jullie wonen. (Meerkosten hiervan zijn 40 euro).
  • Het kaartje is ook te bestellen in een ander gewenst formaat of als gevouwen kaartje. Leuk als je bijvoorbeeld een gedichtje wil toevoegen aan de binnenkant.
  • De kleuren kunnen naar wens aangepast worden.
  • Heel leuk voor de babykamer: een poster van de voorkant van het kaartje. Deze kun je in verschillende formaten laten maken.

Hier vind je info over de prijzen van deze opties & tips.

Meer weten? Ideeën? Speciale wensen? Het ‘geboortekaartje Julian & Esmee’ bestellen? Neem gerust contact met me op: info@kikkerenprins.nl

Variatie op het ‘geboortekaartje Julian & Esmee’ met de skyline van Den Bosch