Geboortekaartje Luc & Liz

………………………………
Geboortekaartje Luc & Liz

Speciaal gemaakt voor een kindje waarvan het geslacht nog een verrassing is.

De kaartjes zijn gedrukt op mooi gebroken wit papier, wat heel goed past bij het aquarel effect van de illustratie en de afmetingen zijn 110×170 mm.

Een variant – of twee – op deze kaartjes kun je bestellen per mail. Het ontwerp van het ‘geboortekaartje Luc & Liz’  wordt dan gebruikt als basis voor het geboortekaartje van jouw kindje, maar op maat gemaakt met je eigen wensen.

Wanneer je me je wensen stuurt qua aantal, formaat etc. en zet ik de kosten voor je op een rijtje en stuur de info voor het vervolgtraject.
Een overzicht van de kosten vind je ook op de ‘Prijzen‘ pagina en de info over de werkwijze op deze pagina.

Wil je het kaartje eerst ‘in het echt’ zien voor je een bestelling plaatst? Je kan kosteloos een voorbeeldkaartje per post te ontvangen. Dit is een voorgedrukt kaartje met fictieve gegevens, zoals op de foto. Stuur een mailtje met je adres en het voorbeeldkaartje wordt naar je verzonden.

Leuke opties & tips voor je eigen ‘geboortekaartje Luc & Liz’

  • Het kaartje is ook te bestellen in een ander gewenst formaat of als gevouwen kaartje. Leuk als je bijvoorbeeld een gedichtje wil toevoegen aan de binnenkant. Een vierkant kaartje (130×130 mm bijvoorbeeld) is ook heel geschikt voor dit ontwerp.
  • De kleuren kunnen naar wens aangepast worden. Een rode, blauw of groene variant is bijvoorbeeld ook heel mooi.
  • Heel leuk voor de babykamer: een poster van de voorkant van het kaartje. Deze kun je in verschillende formaten laten maken.
  • Liever een giraf of paard dan een olifant? Dat kan ook!

Hier vind je info over de prijzen van deze opties & tips.

Meer weten? Ideeën? Speciale wensen? Het ‘geboortekaartje Luc & Liz’ bestellen? Neem gerust contact met me op: info@kikkerenprins.nl