Geboortekaartje Olivia

………………………………
Geboortekaartje Olivia

Eén en al liefde voor onze Olivia…

Dit kaartje is gedrukt op mooi gebroken wit papier en de afmetingen zijn 105×148 mm (A6).

Een variant op dit kaartje kun je bestellen per mail. Het ontwerp van het geboortekaartje Olivia wordt dan gebruikt als basis voor het geboortekaartje van jouw kindje, maar op maat gemaakt met je eigen wensen.

Wanneer je me je wensen stuurt qua aantal, formaat etc. en zet ik de kosten voor je op een rijtje en stuur de info voor het vervolgtraject.
Een overzicht van de kosten vind je ook op de ‘Prijzen‘ pagina en de overige info op deze pagina over de werkwijze van Kikker & Prins.

Wil je het kaartje eerst ‘in het echt’ zien voor je een bestelling plaatst? Je kan kosteloos een voorbeeldkaartje per post te ontvangen. Dit is een voorgedrukt kaartje met fictieve gegevens, zoals op de foto. Stuur een mailtje met je adres en het voorbeeldkaartje wordt naar je verzonden.

Leuke opties & tips voor je eigen geboortekaartje Olivia

  • Het kaartje is ook te bestellen in een ander gewenst formaat of als gevouwen kaartje. Leuk als je bijvoorbeeld een gedichtje wil toevoegen aan de binnenkant. Een langwerpig kaartje (100×210 mm) is ook heel geschikt voor dit ontwerp.
  • De kleuren kunnen naar wens aangepast worden. Een roze hart is bijvoorbeeld ook heel mooi. Of blauw, wanneer je een jongetje verwacht!
  • Je kan ook sluitstickertjes bij dit kaartje bestellen: wit met het rode hartje van de voorkant van het kaartje (we kunnen ze ook op maat maken, wanneer je een andere kleur kiest).
  • Heel leuk voor de babykamer: een poster van de voorkant van het kaartje. Deze kun je in verschillende formaten laten maken.
  • Je kan dit kaartje bestellen met de standaard gebroken witte enveloppen, maar kraftpapier enveloppen zijn ook heel leuk bij dit kaartje.

Hier vind je info over de prijzen van deze opties & tips.

Meer weten? Ideeën? Speciale wensen? Dit geboortekaartje Olivia bestellen? Neem gerust contact met me op: info@kikkerenprins.nl