Geboortekaartje Nore

…………………….
Nore geboortekaartje met bijpassende sluitstickertjes.

Dit kaartje plaatste ik op Pinterest en werd al snel een ‘hit’. Dat terwijl ‘ie gedrukt eigenlijk nog veel beter tot z’n recht komt vind ik. Het kaartje is gedrukt op mijn favoriete papier: gebroken wit papier met structuur.
Het is een enkel, dubbelzijdig gedrukt kaartje van 110×170 mm.

Wat ik leuk vind aan dit kaartje is dat het tegelijkertijd een lief en stoer kaartje is. En de getekende stijl van de hartjes en het lettertype maken het minder ‘stijf’ dan sommige andere geboortekaartjes, zonder dat het rommelig wordt.

Wil je een variant van dit kaartje bestellen voor jouw eigen kindje? Dat kan! Het ontwerp van Nore wordt dan gebruikt als basis voor jullie geboortekaartje, maar helemaal op maat gemaakt met je eigen wensen.

Je kan je Nore geboortekaartje per mail bestellen. Als je me je wensen stuurt (qua formaat, verwachte oplage, extra’s etc.) mail ik je een overzicht van de kosten en info voor het vervolgtraject.
De kosten vind je ook op de ‘Prijzen‘ pagina en de overige info is ook te vinden op deze pagina over de werkwijze van Kikker & Prins.

Wil je het kaartje eerst ‘in het echt’ zien voor je overgaat tot een bestelling? Je kan kosteloos een voorbeeldkaartje per post te ontvangen. Dit is een voorgedrukt, enkel kaartje met fictieve gegevens, zoals op de foto. Mail je adresgegevens naar info@kikkerenprins.nl en het voorbeeldkaartje wordt zo spoedig mogelijk naar je verzonden.

Leuke opties & tips voor je eigen Nore geboortekaartje

  • De kleuren kunnen we helemaal naar jullie wens aanpassen (zonder extra kosten). Een (oud)roze, rood of blauw hart is bijvoorbeeld ook heel mooi. Hierdoor is het kaartje ook heel geschikt voor een jongetje of wanneer het geslacht van je kindje nog niet bekend is.
  • Het kaartje is ook te bestellen in een ander gewenst formaat of als gevouwen kaartje.
  • Om het geheel helemaal af te maken zijn er bij dit kaartje sluitstickertjes of doopsuiker stickertjes in stijl van dit kaartje verkrijgbaar. Deze zijn wit met een geel hartje. Ze kunnen ook op maat worden gemaakt. Wanneer je bijvoorbeeld de kleuren wil aanpassen of de naam van het kindje wil toevoegen.
  • Je kan de kaartjes bestellen met bijpassende (gebroken) witte enveloppen, maar wat bij dit kaartje ook heel mooi is zijn enveloppen van kraftpapier (bruine ‘papieren zak’)
  • Heel leuk voor de babykamer: een poster van de voorkant van het kaartje. Deze kun je in verschillende formaten en met of zonder geboortedatum laten maken.

Hier vind je info over de prijzen van deze opties & tips.

Meer weten? Ideeën? Speciale wensen? Het Nore geboortekaartje voor jouw kindje bestellen? Neem gerust contact met me op: info@kikkerenprins.nl

Geboortekaartje Milou Dani Lily
Enkele variaties op het ‘geboortekaartje Nore’