Geboortekaartje Saar

………………………………
‘Saar’ geboortekaartje met silhouet: Een tijdloos en tegelijkertijd modern geboortekaartje.

Eén van mijn persoonlijke favorieten. Dit kaartje is gedrukt op prachtig gebroken wit papier met structuur, wat heel goed past bij het aquarel effect van de illustratie. Het meisje is met de hand getekend en ook het de naam is met de hand bewerkt. Het formaat is een enkel, dubbelzijdig gedrukt kaartje van 110×170 mm.

Het is mogelijk om een variant van dit kaartje te bestellen. Het ontwerp van Saar wordt dan gebruikt als basis voor het geboortekaartje van jouw kindje, maar helemaal op maat gemaakt met je eigen wensen.

Je kan je geboortekaartje per mail bestellen. Als je me je wensen stuurt (qua formaat, verwachte oplage, etc.) zet ik de kosten voor je op een rijtje en stuur je de info voor het vervolgtraject.
Een overzicht van de kosten vind je ook op de ‘Prijzen‘ pagina en de overige info is ook te vinden op deze pagina over de werkwijze van Kikker & Prins.

Wil je het kaartje eerst ‘in het echt’ zien voor je overgaat tot een bestelling? Je kan kosteloos een voorbeeldkaartje per post te ontvangen. Dit is een voorgedrukt, enkel kaartje met fictieve gegevens, zoals op de foto. Stuur een mailtje naar info@kikkerenprins.nl met je adres en het voorbeeldkaartje wordt naar je verzonden.

Leuke opties & tips voor je eigen Saar geboortekaartje

  • De illustratie van het meisje met het eendje kan aangepast worden. Een aantal opties: een meisje met een grote broer of zus, een meisje met een hondje of katje i.p.v. eendje. Ik laat het diertje zelfs lijken op jullie eigen huisdier. Hoe schattig :),
  • Het kaartje is ook te bestellen in een ander gewenst formaat of als gevouwen kaartje.
  • De kleuren kunnen we helemaal naar jullie wens aanpassen (zonder extra kosten). Gele of oudroze tinten zijn bijvoorbeeld ook heel mooi.
  • Het ontwerp kan ook met kleine hartjes i.p.v. stipjes worden gemaakt. Of stipjes en hier en daar een roze hartje.
  • Heel leuk voor de babykamer: een poster van de voorkant van het kaartje. Deze kun je in verschillende formaten en met of zonder geboortedatum laten maken.
  • Om het geheel helemaal af te maken zijn er bij dit kaartje sluitstickertjes of doopsuiker stickertjes in stijl van dit kaartje verkrijgbaar. De standaard opties zijn wit met een roze hartje of roze met een wit hartje. Ze kunnen ook op maat worden gemaakt. Wanneer je bijvoorbeeld de kleuren wil aanpassen of de naam van het kindje wil toevoegen.
  • Je kan de kaartjes bestellen met bijpassende (gebroken) witte enveloppen, kraftpapier (bruine ‘papieren zak’) enveloppen of roze enveloppen.

Hier vind je info over de prijzen van deze opties & tips.

Meer weten? Ideeën? Speciale wensen? Dit ‘Saar’ geboortekaartje met silhouet bestellen? Neem gerust contact met me op: info@kikkerenprins.nl

Geboortekaartje Juliette doopsuiker stickers

Een variatie op het ‘Saar’ kaartje inclusief superschattige op maat gemaakte stickertjes voor de enveloppen en doopsuiker doosjes. Speciaal voor onze Vlaamse kleintjes.