Geboortekaartje Tim

………………………………
Geboortekaartje Tim

Voor de kleine Tim maakte ik dit geboortekaartje met getekende beertjes. Het kaartje is gedrukt op ons mooie gebroken witte papier met structuur. Het formaat is een enkel, dubbelzijdig gedrukt  kaartje op formaat 100 x 210 mm.

Het is mogelijk om een variant van dit kaartje te bestellen. Het ontwerp van het ‘geboortekaartje Tim’ wordt dan gebruikt als basis voor het geboortekaartje van jouw kindje, maar op maat gemaakt met je eigen wensen en eigen ‘berenfamilie’ :).

Om het ‘geboortekaartje Tim’ te bestellen kun je me een mail sturen met je wensen en dan zet ik de kosten voor op een rijtje en stuur de info voor het vervolgtraject.
Een overzicht van de kosten vind je ook op de ‘Prijzen‘ pagina en de overige info is te vinden op deze pagina over de werkwijze van Kikker & Prins.

Wil je het kaartje eerst ‘in het echt’ zien voor je overgaat tot een bestelling? Je kan kosteloos een voorbeeldkaartje per post te ontvangen. Dit is een voorgedrukt kaartje met fictieve gegevens, zoals op de foto. Stuur een mailtje naar info@kikkerenprins.nl met je adres en het kaartje wordt zo snel mogelijk naar je verzonden.

Leuke opties & tips voor je eigen ‘geboortekaartje Tim’

  • Je kan dit kaartje met standaard gebroken witte enveloppen bestellen, maar heel mooi bij dit kaartje zijn ook kraftpapier of blauwe enveloppen
  • Het kaartje is ook te bestellen in een ander gewenst formaat.
  • De kleuren kunnen naar wens aangepast worden, bijvoorbeeld met roze details. Waardoor het ‘geboortekaartje Tim’ ook heel geschikt is voor de geboorte van een meisje.
  • De illustraties van de beertjes zijn ook aan te passen naar illustraties van andere diertjes. Zo is een kaartje met konijntjes volgens mij ook heel leuk :).

Hier vind je info over de prijzen van deze opties & tips.

Meer weten? Ideeën? Speciale wensen? Dit ‘geboortekaartje Tim’ bestellen voor je eigen kindje? Neem gerust contact met me op: info@kikkerenprins.nl