Omdat Kikker & Prins unieke geboortekaartjes ontwerpt worden er geen vaste prijzen gehanteerd.
Maar het is natuurlijk wel fijn om een beetje een idee te hebben wat je kan verwachten.
Daarom vind je hieronder een indicatie van de prijzen.

Wil je weten wat het kaartje van jouw wensen gaat kosten, schroom dan niet om me te mailen op info@kikkerenprins.nl. Ik zet graag en zo snel mogelijk de kosten voor je op een rijtje.

Ontwerpkosten

  • Aanpassen van een bestaand geboortekaartje of een kaartje met een erg eenvoudig ontwerp: tussen 100 euro* (bij minimale aanpassingen) en 175 euro* (bij veel aanpassingen en bijvoorbeeld het toevoegen van een illustratie). Het kaartje van Olivia of Nore met alleen tekstwijzigingen kost bijvoorbeeld 100 euro* en het kaartje van Saar 110 euro*.
  • Nieuw redelijk eenvoudig ontwerp, waarbij van te voren het idee al afgesproken is: tussen 125 en 250 euro*
  • Nieuw concept en een meer bewerkelijk ontwerp: tussen 250 en 350 euro*

Drukkosten

Voor het drukken van de geboortekaartjes kun je rekening houden met een bedrag tussen de 70 euro en 130 euro bij 100 kaartjes (afhankelijk van het aantal, het formaat en het soort papier). Voor speciale wensen zijn er speciale prijzen 😉

Overige kosten

  • Enveloppen: 25 euro a 35 euro*. Dit is bij 100 standaard, maar wel mooie (gebroken) witte enveloppen voor A6 formaat of 110 x 170 mm kaarten. Je kan eventueel ook gekleurde enveloppen kiezen, rode, roze, lichtroze, krachtpapier (bruin). Kosten hiervoor liggen tussen de 30 en 45 euro bij 100 stuks.
  • Voor de begeleiding van het drukwerk reken ik een vaste prijs van 35 euro*. Je kan dit ook zelf regelen, dan lever ik een drukklaar bestand bij je aan.
  • Wil je een poster laten maken van de voorkant van het geboortekaartje? Dat kan. Prijzen liggen rond 40 euro*, bij een poster van 30 x 40 cm. (dit is voor het omzetten van het ontwerp, incl. het drukwerk en verzending)
  • Bij sommige kaartjes (bijv. Olivia en Nore) zijn sluitstickertjes verkrijgbaar. Deze kosten 20 euro* bij 100 stuks.

Je betaalt verder niks voor de verzending. Dus geen aparte verzendkosten voor voorbeeldkaartjes, proefdrukken, kaartjes, enveloppen en sluitstickers. Deze worden allemaal netjes bij je thuis afgeleverd.
Alleen voor verzending van pakketjes naar België betaal je eenmalig 12 euro 50* extra voor de gedrukte kaartjes en enveloppen (dit kan ook los van elkaar dan wordt het 2 x 12 euro 50).

Voor de meeste kaartjes is het mogelijk een proefdruk te ontvangen. Dit is onderdeel van het ontwerp proces en bij de prijs inbegrepen. Omdat de kaartjes op maat worden ontworpen is het alleen mogelijk een proefdruk te ontvangen als onderdeel van je bestelling. Je kan dus niet alleen een proefdruk bestellen en daarna geen kaartjes afnemen.

Van een aantal kaartjes is het wel mogelijk kosteloos een voorbeeldkaartje te ontvangen (dit is een kaartje met fictieve gegevens). Zoals van het kaartje van Nore, Olivia, Esmee, Liz, Luc, Daan, Hugo & Saar.

Vragen? Meer weten? Een kaartje bestellen? Ideeën? Speciale wensen? Neem gerust contact met me op: info@kikkerenprins.nl

*Prijzen zijn inclusief BTW