Geboortekaartje Julia

Geboortekaartje Julia: Een mooi hand getekend en geschreven kaartje voor Julia… Dit kaartje is gedrukt op gebroken wit papier. Het formaat is een dubbelzijdig gevouwen gedrukt kaartje van 105 x 148 mm (wanneer gevouwen).

Het is mogelijk om een variant van dit kaartje te bestellen. Het ontwerp van het Julia geboortekaartje wordt dan gebruikt als basis voor het geboortekaartje van jouw kindje, maar op maat gemaakt met je eigen wensen.

Om het kaartje te bestellen kun je me een mailtje sturen met je wensen en dan zet ik de kosten voor je op een rijtje en stuur de info voor het vervolgtraject.
De kosten vind je ook op de ‘Prijzen‘ pagina en de overige info op deze pagina over de werkwijze van Kikker & Prins.

Leuke opties & tips voor je eigen Julia geboortekaartje

  • Het kaartje is ook te bestellen in een ander gewenst formaat of als enkel kaartje.
  • Heel leuk voor de babykamer: een poster van de voorkant van het kaartje. Deze kun je in verschillende formaten en met of zonder geboortedatum laten maken.
  • Je kan ook kraamborrel-/babyborrelkaartjes laten maken om toe te voegen bij de geboortekaartjes. Dit kleine kaartje wordt dan gemaakt in dezelfde stijl als het geboortekaartje. Meer info hierover vind je op de pagina: Babyborrelkaartjes

Hier vind je info over de prijzen van deze opties & tips.

Meer weten? Ideeën? Speciale wensen? Dit Julia geboortekaartje bestellen? Neem gerust contact met me op: info@kikkerenprins.nl