Geboortekaartje Lex

Een stoer en modern geboortekaartje met aquarel effect voor Lex.

Dit kaartje is gedrukt op mijn favoriete gebroken witte papier met structuur. Dit papier past heel goed bij het aquarel effect van dit ontwerp en de blauwe/groene kleuren komen hier prachtig op uit. Het formaat is als van een ansichtkaart: een enkel kaartje op A6 formaat (105 x 148 mm).

Dit geboortekaartje is (tijdelijk) uit ons assortiment. Wil je echt heeel graag een variant op dit geboortekaartje voor jouw kindje bestellen?
Stuur dan even een mailtje naar info@kikkerenprins.nl en dan kijken we naar de mogelijkheden.

geboortekaartje met aquarel

Leuke opties & tips voor je eigen Lex geboortekaartje

  • Het kaartje is ook te bestellen in een ander gewenst formaat of als gevouwen kaartje.
  • De kleuren kunnen we helemaal naar jullie wens aanpassen (zonder extra kosten). Een donkerblauw aquarel effect is bijvoorbeeld ook heel mooi. Of een beetje goudgeel. Hierdoor is het kaartje ook heel geschikt als geboortekaartje voor een meisje.
  • Je kan de kaartjes bestellen met bijpassende (gebroken) witte enveloppen. Maar wat bij dit kaartje ook heel tof is zijn kraftpapier (bruine ‘papieren zak’) enveloppen of zeegroene enveloppen.
  • Heel leuk voor de babykamer: een poster van de voorkant van het kaartje. Deze kun je in verschillende formaten en met of zonder geboortedatum bestellen.
  • Om het geheel helemaal af te maken – of om het dichtplakken van je enveloppen easy peasy te maken – kunnen we sluitstickertjes in stijl van dit kaartje laten drukken. Bijvoorbeeld met het groen/blauwe aquarel effect en een wit hartje.
  • Je kan ook kraamborrel-/babyborrelkaartjes laten maken om toe te voegen bij de geboortekaartjes. Dit kleine kaartje wordt dan gemaakt in dezelfde stijl als het geboortekaartje. Meer info hierover vind je op de pagina: Babyborrelkaartjes