Geboortekaartje Luc & Liz

Geboortekaartje Luc & Liz: Speciaal gemaakt voor een kindje waarvan het geslacht nog een verrassing is.

De kaartjes zijn gedrukt op mooi gebroken wit papier, wat heel goed past bij het aquarel effect van de illustratie en de afmetingen zijn 11×17 mm.

Deze geboortekaartjes zijn (tijdelijk) uit ons assortiment. Wil je echt heeel graag een variant op dit geboortekaartje voor jouw kindje bestellen?
Stuur dan even een mailtje naar info@kikkerenprins.nl en dan kijken we naar de mogelijkheden.

Leuke opties & tips voor je eigen ‘geboortekaartje Luc & Liz’

  • Het kaartje is ook te bestellen in een ander gewenst formaat of als gevouwen kaartje. Leuk als je bijvoorbeeld een gedichtje wil toevoegen aan de binnenkant. Een vierkant kaartje (130×130 mm bijvoorbeeld) is ook heel geschikt voor dit ontwerp.
  • De kleuren kunnen naar wens aangepast worden. Een rode, blauw of groene variant is bijvoorbeeld ook heel mooi.
  • Heel leuk voor de babykamer: een poster van de voorkant van het kaartje. Deze kun je in verschillende formaten laten maken.
  • Liever een giraf of paard dan een olifant? Dat kan ook!
  • Mooi bij deze kaartjes zijn onze lichtroze of lichtgroene enveloppen. En je maakt ze helemaal af met de bijpassende sluitstickertjes
  • Je kan ook kraamborrel-/babyborrelkaartjes laten maken om toe te voegen bij de geboortekaartjes. Dit kleine kaartje wordt dan gemaakt in dezelfde stijl als het geboortekaartje. Meer info hierover vind je op de pagina: Babyborrelkaartjes