Geboortekaartje Max

Geboortekaartje Max, met blauwe hartjes.

Wat ik leuk vind aan dit kaartje is dat het tegelijkertijd een lief en stoer kaartje is. De getekende stijl van de hartjes en het lettertype maken het een speels kaartje, die toch rust uitstraalt. Het kaartje is gedrukt op mooi gebroken wit papier.
Het is een enkel, dubbelzijdig gedrukt kaartje van 100×210 mm.

Wil je een variant van dit kaartje bestellen voor jouw eigen kindje? Dat kan! Het ontwerp van Geboortekaartje Max wordt dan gebruikt als basis voor jullie geboortekaartje, maar helemaal op maat gemaakt met je eigen wensen.

Je kan je Max geboortekaartje per mail bestellen. Als je me je wensen stuurt (qua formaat, verwachte oplage, extra’s etc.) mail ik je een overzicht van de kosten en info voor het vervolgtraject.
De kosten vind je onderaan deze pagina en de overige info is ook te vinden op deze pagina over de werkwijze van Kikker & Prins.

Wil je het kaartje eerst ‘in het echt’ zien voor je overgaat tot een bestelling? Je kan kosteloos een voorbeeldkaartje per post te ontvangen. Dit is een voorgedrukt, enkel kaartje met fictieve gegevens van Max, zoals op de foto. Mail je adresgegevens naar info@kikkerenprins.nl en het voorbeeldkaartje wordt zo spoedig mogelijk naar je verzonden.

PS: Het is helaas niet mogelijk een kaartje op maat / gepersonaliseerde proefdruk te laten maken om daarna pas te beslissen of je een bestelling wil plaatsen.

Leuke opties & tips voor je eigen geboortekaartje Max

  • De kleuren kunnen we helemaal naar jullie wens aanpassen (zonder extra kosten). Een groen of geel hart is bijvoorbeeld ook heel mooi. Hierdoor is het kaartje ook heel geschikt voor een meisje of wanneer het geslacht van je kindje nog niet bekend is. Zie hierover ook het geboortekaartje Nore, de meisjes variant van de kaartje
  • Het kaartje is ook te bestellen in een ander gewenst formaat of als gevouwen kaartje.
  • Om het geheel helemaal af te maken zijn er bij dit kaartje sluitstickertjes of doopsuiker stickertjes in stijl van dit kaartje verkrijgbaar. Deze zijn wit met een blauw hartje. Ze kunnen ook op maat worden gemaakt. Wanneer je bijvoorbeeld de kleuren wil aanpassen of de naam van het kindje wil toevoegen.
  • Je kan de kaartjes bestellen met bijpassende (gebroken) witte enveloppen, maar kraftpapier (bruine ‘papieren zak’) op donkerblauwe enveloppen passen hier ook perfect bij.
  • Je kan ook kraamborrel-/babyborrelkaartjes laten maken om toe te voegen bij de geboortekaartjes. Dit kleine kaartje wordt dan gemaakt in dezelfde stijl als het geboortekaartje. Meer info hierover vind je op de pagina: Babyborrelkaartjes
  • Heel leuk voor de babykamer: een poster van de voorkant van het kaartje. Deze kun je in verschillende formaten en met of zonder geboortedatum laten maken.

Onderaan deze pagina vind je info over de prijzen van deze opties & tips.

Meer weten? Ideeën? Speciale wensen? Het Geboortekaartje Max voor jouw kindje bestellen? Neem gerust contact met me op: info@kikkerenprins.nl

Prijzen geboortekaartje Max

50 stuks75 stuks100 stuks125 stuks150 stuks
BASISPRIJS ONTWERP:
incl. kleine aanpassingen
€ 75
€ 75
€ 75
€ 75
€ 75
MEERPRIJS ONTWERP EXTRA'S:
bij grotere aanpassingen,
zoals toevoeging illustratie
€ 20 tot
€ 60
€ 20 tot
€ 60
€ 20 tot
€ 60
€ 20 tot
€ 60
€ 20 tot
€ 60
MEERPRIJS ONTWERP
JONGENS- ÉN MEISJESKAART:
ontwerp en extra proefdruk
€ 30€ 30€ 30€ 30€ 30
DRUKKOSTEN ENKEL KAARTJE:
(10 x 21 cm) gedrukt op luxe wit
papier met structuur, incl. proefdruk
€ 65€ 80€ 95€ 109€ 123
ENVELOPPEN STANDAARD:
voor 10 x 21 cm enkele kaarten (gebroken) wit
€ 22
€ 26
€ 32€ 38€ 44
ENVELOPPEN GEKLEURD:
voor 10 x 21 cm enkele kaarten o.a. lichtblauw, roze of kraftpapier
€ 28€ 33€ 41€ 47€ 54
SLUITSTICKERTJES:
met blauw hartje:
op maat, bijv. met naam:
(vanaf 100 stuks)

€ 10
-

€ 15
-

€ 20
€ 25

€ 25
€ 31

€ 30
€ 37
POSTER:
Klein (A4 formaat):
Groot (20 x 40);
O.b.v. de voorkant van het kaartje.
Incl. drukwerk en verzending

€ 25
€ 35

€ 25
€ 35

€ 25
€ 35

€ 25
€ 35

€ 25
€ 35
TOTAAL ENKELE KAARTJES:
10 x 21 cm, incl. standaard enveloppen
(excl. stickertjes en poster)
€ 162 € 181€ 202€ 222 € 242

BESTEL DIT KAARTJE

Staat jouw gewenste aantal hier niet bij? Geen probleem, iedere gewenste oplage is mogelijk!