geboortekaartjes_onwerp_willeke_prinsKikker & Prins is Willeke Prins. Ik ben vormgever & illustrator, met een voorliefde voor ontwerpen voor kinderen. Met de producten van Kikker & Prins en aandacht voor een fijne samenwerking hoop ik mensen blij te maken.

Hoe w
erkt het maken van geboortekaartjes van Kikker & Prins 
Meestal begint het met een wens/idee van de toekomstige ouders. De ene keer is dat op basis van één van de bestaande geboortekaartjes van Kikker & Prins, de andere keer op basis van een eigen idee of een combinatie hiervan. 

Op basis hiervan geef ik aan wat de verwachte kosten voor het geboortekaartje zijn. Voor het aanpassen van een bestaand kaartje hanteer ik vaste prijzen. Je leest hierover meer op de pagina: Prijzen of op de infopagina van het desbetreffende kaartje.

Als de kosten zijn kortgesloten gaan we van start! Je stuurt mij de tekst en overige wensen voor het kaartje en dan maken we het ontwerp. Hierbij gebruiken we meestal al de naam van het kindje, maar een werknaam is vaak ook helemaal prima. Ook gebruiken we in deze fase de uitgerekende datum. Dit wordt  uiteraard aangepast als het kindje is geboren. 

Ik mail vervolgens een pdf van het ontwerp, binnen één a twee weken. (Als je een bestelling plaatst na de geboorte van het kindje – op basis van een bestaand kaartje – probeer ik daar rekening mee te houden en het ontwerp binnen een paar werkdagen te maken.)

Je krijgt op basis van het digitale bestand nog de gelegenheid om wat aanpassingen door te geven mocht je dit willen. Daarna kan er een proefdruk gemaakt worden. Als het drukken van de kaartjes ook bij Kikker & Prins besteld is verzorg ik dit. (Je kan dit ook zelf regelen bij een eigen drukker, mocht dat je voorkeur hebben. Je betaalt dan alleen de ontwerpkosten van het kaartje.)
Ik zorg voor een geschikte papiersoort, heb contact met de drukker(s) over de kosten, regel de proefdruk, de verzending en zorg natuurlijk uiteindelijk dat het kaartje gedrukt wordt zodra de kleine is geboren.
Het maken van de proefdruk en verzending naar je thuisadres zijn bij de prijs inbegrepen.
Enveloppen kunnen van te voren worden opgestuurd, zodat die alvast geadresseerd kunnen worden.

Wanneer de kleine is geboren kun je me de laatste gegevens doormailen/appen en maak ik het ontwerp definitief. Je ontvangt dan nog één keer een pdf ter akkoord en dan worden de kaartjes gedrukt en rond twee werkdagen na doorgeven van de geboorte naar jullie verzonden.
Levering naar België is ook geen enkel probleem. Hiervoor geldt in de meeste gevallen dezelfde levertijd.

Meer weten? Geboortekaartjes van Kikker & Prins bestellen? Neem gerust contact op: info@kikkerenprins.nl.

Ik ontwerp graag ook iets bijzonders voor jullie blije moment!

Groetjes,
Willeke