geboortekaartjes_onwerp_willeke_prinsKikker & Prins is Willeke Prins.
Ik ben woonachtig in Groningen, moeder van 3 kinderen en vormgever en illustrator. Sinds mijn studie heb ik al een voorliefde voor het maken ontwerpen en illustraties voor kinderen en met de start van Kikker & Prins in 2015 heb ik een prachtige manier gevonden om me daar meer op te focussen.

Ik hoop met mijn producten mensen écht blij te maken. Daarbij maak ik al mijn ontwerpen met veel passie en precisie en vind ik aandacht voor een fijne samenwerking en goede service heel belangrijk.

Meer weten? Een geboortekaartje van Kikker & Prins bestellen? In onze collectie van geboortekaartjes vind je een overzicht van alle bestaande kaartjes. Op de pagina ‘geboortekaartje op maat vind je meer informatie over hoe ik te werk ga bij het maken van een nieuw ontwerp. Geboortekaartjes uit onze collectie, kinderkamer decoratie, ansichtkaarten en andere leuke producten kun je bestellen in de shop. (Geboortekaartjes kun je ook altijd per mail bestellen).

Heb je vragen of ideeën? Neem gerust contact met me op: info@kikkerenprins.nl.

Ik ontwerp graag ook iets bijzonders voor jullie bijzondere mensje!

Groetjes,
Willeke