De geboortekaartjes van Kikker & Prins zijn maatwerk, daarom hanteren we niet één prijs. Maar we hebben wel richtlijnen en vaste prijzen voor het maken van variaties op de bestaande kaartjes:

Prijzen van de geboortekaartjes die op maat worden gemaakt:
Ontwerpkosten: Nieuw redelijk eenvoudig ontwerp: tussen 125 en 150 euro* en een meer bewerkelijk ontwerp: tussen 150 en 250 euro*
Drukkosten: Tussen de 80 euro en 150 euro bij 100 kaartjes (afhankelijk van het aantal, het formaat en het soort papier). Voor speciale wensen zijn er speciale prijzen ;). Wil je weten wat het kaartje van jouw wensen gaat kosten, schroom dan niet om me te mailen op info@kikkerenprins.nl. Ik zet graag de mogelijkheden voor je op een rijtje.

Prijzen van de bestaande geboortekaartjes:
Voor het maken van een variatie op één van de bestaande ontwerpen hanteren we meestal wel vaste prijzen. Deze prijzen staan vermeld onderaan op de pagina van het kaartje zelf.
Via onderstaande links vind je alle info en prijzen van de desbetreffende bestaande kaartjes: AnneCharlotteEllaEmilyEmmaEsmeeGijsHugoIndy & Sam (tweeling), Julian, LarsLexLizLuc, Max, Noah, NoreOliviaSaarSoof en Tim.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief b.t.w. en verzending. Je betaalt dus verder niks voor de verzending: geen aparte verzendkosten voor (voorbeeld)kaartjes, proefdrukken, enveloppen en sluitstickers. Deze worden allemaal netjes bij je thuis afgeleverd.

Alleen voor verzending naar het buitenland betaal je iets extra. Voor verzending naar België is dat eenmalig 12,50 euro*. Verzending naar andere landen is ook mogelijk, de kosten daarvoor kun je per mail opvragen.

Voor de meeste geboortekaartjes is het mogelijk een proefdruk van het kaartje te ontvangen. Dit is onderdeel van het drukproces en bij de prijs inbegrepen. Omdat de kaartjes op maat worden ontworpen is het alleen mogelijk een proefdruk te ontvangen als onderdeel van je bestelling. Je kan dus niet alleen een proefdruk of ontwerp bestellen en daarna geen kaartjes afnemen.
Van de meeste bestaande geboortekaartjes is het wel mogelijk kosteloos een voorbeeldkaartje te ontvangen. Dit is een enkel – ongevouwen – kaartje met fictieve gegevens (m.u.v. de kaartjes van Emily en Gijs, deze voorbeeldkaartjes zijn vierkante gevouwen kaartjes). Je kan hiervoor een mailtje sturen met je adres naar info@kikkerenprins.nl en dan wordt het kaartje per post naar je verzonden.
We hebben voorbeeldkaartjes van de geboortekaartjes:
AnneCharlotteEllaEmilyEmmaEsmeeGijsHugoJulian, LarsLexLizLucNoreOliviaSaar & Tim.

De geboortekaartjes van Kikker & Prins worden standaard gedrukt op mooi gebroken wit papier met structuur, tenzij anders vermeld.

De genoemde formaten zijn de standaard en meest populaire formaten. In principe zijn alle kaartjes aan te passen naar een ander, gewenst formaat.

Behalve de kosten voor het basis ontwerp is alles optioneel. Het is ook mogelijk zelf het drukwerk te regelen, dan krijg je een drukklaar bestand aangeleverd.

Vragen? Meer weten? Een kaartje bestellen? Ideeën? Speciale wensen? Neem gerust contact met me op: info@kikkerenprins.nl