De geboortekaartjes van Kikker & Prins zijn maatwerk, daarom hanteer ik niet altijd één prijs. Maar er zijn wel vaste prijzen voor het maken van variaties op de bestaande kaartjes en richtlijnen voor het maken van  geboortekaartjes op maat.

De prijzen van onze posters, ansichtkaarten en andere producten in de shop staan vermeld bij ieder product.

Prijzen van nieuwe geboortekaartjes die op maat worden gemaakt.

Ontwerpkosten: Nieuw redelijk eenvoudig ontwerp: tussen 125 en 150 euro en een meer bewerkelijk ontwerp: tussen 150 en 250 euro
Drukkosten: Tussen de 80 euro en 150 euro bij 100 kaartjes (afhankelijk van het aantal, het formaat en het soort papier). Voor speciale wensen zijn er speciale prijzen ;). Wil je weten wat het kaartje van jouw wensen gaat kosten, schroom dan niet om me te mailen op info@kikkerenprins.nl. Ik zet graag de mogelijkheden voor je op een rijtje.

Prijzen van de bestaande geboortekaartjes.

Voor het maken van een variatie op één van de bestaande ontwerpen hanteer ik vaste prijzen. Deze prijzen staan vermeld onderaan op de pagina van het kaartje zelf.
Via onderstaande links vind je alle info en prijzen van de desbetreffende bestaande kaartjes: Anne, Boaz, Cato, Charlotte, EllaEmilyEmma, Esmee, Fien, Finn, GijsHugoIndy & Sam, Jane, Jasmijn, Jesse, Julia, Julian, Lars, Lauren & James, Levi, Lex, Liv, Liz, Luc, Lucas, Max, Noa, Noah, NoreOlivia, Quin, Roos, Sam, Saar, SiemSoof, ThijsTim, Vera en Yara

Alle genoemde prijzen zijn inclusief b.t.w. en verzending. Je betaalt dus verder niks voor de verzending: geen aparte verzendkosten voor (voorbeeld)kaartjes, proefdrukken, enveloppen en sluitstickers. Deze worden allemaal netjes bij je thuis afgeleverd.

Alleen voor verzending naar het buitenland betaal je iets extra. Voor verzending naar België is dat eenmalig 12,50 euro. Verzending naar andere landen is ook mogelijk, de kosten daarvoor kun je per mail opvragen.

Proefdrukken & voorbeeldkaartjes

Voor de meeste geboortekaartjes is het mogelijk een proefdruk van het kaartje te ontvangen. Dit is onderdeel van het drukproces en bij de prijs inbegrepen. Omdat de kaartjes op maat worden ontworpen is het alleen mogelijk een proefdruk te ontvangen als onderdeel van je bestelling. (Je kan dus helaas niet alleen een proefdruk of ontwerp bestellen en daarna geen kaartjes afnemen).

Van de meeste bestaande kaartjes kun je wel kosteloos een voorbeeldkaartje per post ontvangen. Dit is een voorgedrukt kaartje met fictieve gegevens zoals je ze op de site ziet.

Stuur een mailtje met je adres naar info@kikkerenprins.nl en het kaartje (max. 2) wordt zo snel mogelijk naar je verzonden!

We hebben voorbeeldkaartjes van deze kaartjes:
Anne, Boaz, Cato, Charlotte, EllaEmilyEmma, Esmee, Fien, Finn, GijsHugoIndy & Sam, Jane, Jasmijn, Jesse, Julia, Julian, Lars, Lauren & James, Levi, Lex, Liv, Liz, Luc, Lucas, Max, Noa, Noah, NoreOlivia, Quin, Roos, Sam, Saar, SiemSoof, ThijsTim, Vera en Yara

Standaard zijn de kaartjes zoals afgebeeld op de foto: enkel (ongevouwen) of gevouwen. Sommige kaartjes zijn zowel als enkele en gevouwen variant verkrijgbaar.

De geboortekaartjes van Kikker & Prins worden standaard gedrukt op mooi gebroken wit papier met structuur, tenzij anders vermeld.

De genoemde formaten zijn de standaard en meest populaire formaten. In principe zijn alle kaartjes aan te passen naar een ander, gewenst formaat.

Het is ook mogelijk zelf het drukwerk te regelen, dan krijg je een drukklaar bestand aangeleverd en betaal je alleen de ontwerpkosten van het kaartje.

Vragen? Meer weten? Een kaartje bestellen? Ideeën? Speciale wensen? Info over de prijzen van andere producten?
Neem gerust contact met me op: info@kikkerenprins.nl
Of telefonisch: 06 28 48 64 45 (binnen kantooruren)