De geboortekaartjes van Kikker & Prins met een nieuw ontwerp zijn maatwerk, daarom hanteer ik niet altijd één prijs. Maar er zijn wel  richtlijnen voor het maken van  geboortekaartjes op maat.

Prijzen van nieuwe geboortekaartjes die op maat worden gemaakt.

Ontwerpkosten: Nieuw redelijk eenvoudig ontwerp: tussen 125 en 150 euro en een meer bewerkelijk ontwerp: tussen 150 en 250 euro
Drukkosten: Tussen de 80 euro en 150 euro bij 100 kaartjes (afhankelijk van het aantal, het formaat en het soort papier). Voor speciale wensen zijn er speciale prijzen ;). Wil je weten wat het kaartje van jouw wensen gaat kosten, schroom dan niet om me te mailen op info@kikkerenprins.nl. Ik zet graag de mogelijkheden voor je op een rijtje.

Prijzen van de bestaande geboortekaartjes.

Voor het maken van een variatie op één van de bestaande ontwerpen uit onze geboortekaartjes collectie hanteren we vaste prijzen. Deze prijzen staan vermeld op de productpagina van het kaartje zelf.
Via onderstaande links vind je alle info en prijzen van de desbetreffende geboortekaartjes:
Anne, Beau, Boaz, Cato, Edin, Ella, Emily, Esmee, Fien, Finn, Gijs, Hugo, Jake, Jane, Jasmijn, Jesse, Jessie, Jill, Julian, Julie, Lars, Levi, Linde, Liv, Lucas, Max, Mick, Milou, Noa, Nore, Olivia, Quin, Puck, Roos, Saar, Sam, Sarah, Siem, Soof, Thijs, Tim, Vera, Yara, Yuna.

Hier vind je een overzicht van alle geboortekaartjes uit onze collectie.

We verzenden de geboortekaartjes naar Nederland & België. Verzending naar andere landen is ook mogelijk, de mogelijkheden daarvoor kun je per mail opvragen.

Proefdrukken & voorbeeldkaartjes

Van onze geboortekaartjes is het mogelijk een proefdruk van het kaartje te ontvangen. Dit is onderdeel van het bestelproces en bij de prijs inbegrepen. Omdat de kaartjes op maat worden ontworpen is het alleen mogelijk een proefdruk te ontvangen als onderdeel van je bestelling. (Je kan dus helaas niet alleen een proefdruk of ontwerp bestellen en daarna geen kaartjes afnemen).

Van de geboortekaartjes uit onze collectie kun je wel kosteloos een voorbeeldkaartje per post ontvangen. Dit is een voorgedrukt kaartje met fictieve gegevens zoals je ze op de site ziet.
Gebruik hiervoor in je winkelmandje deze kortingscode en het kaartje wordt gratis naar je verzonden: kpvoorbeeldkaartje01

De geboortekaartjes van Kikker & Prins worden standaard gedrukt op mooi gebroken wit papier met structuur, tenzij anders vermeld.

De genoemde formaten zijn de standaard en meest populaire formaten. In principe zijn alle kaartjes aan te passen naar een ander, gewenst formaat.

Het is ook mogelijk zelf het drukwerk te regelen, dan bestel je alleen het ontwerp van het geboortekaartje en krijg je een drukklaar bestand aangeleverd.

De prijzen van onze posters, ansichtkaarten en andere producten in de shop staan vermeld bij ieder product.

Vragen? Meer weten? Een kaartje op maat met een nieuw ontwerp bestellen? Ideeën? Speciale wensen? Info over de prijzen van andere producten?
Neem gerust contact met me op: info@kikkerenprins.nl
Of telefonisch: 06 28 48 64 45 (binnen kantooruren)