Over Kikker & Prins

Over Kikker & Prins

Bij Kikker & Prins ontwikkelen we met veel liefde uiteenlopende producten voor bijzondere momenten en bijzondere mensjes. Je bestelt hier de leukste geboortekaartjes, ansichtkaartendecoratie voor de babykamer en kinderkamer  (zoals diverse mooie posters), sluitstickers, geboortezegels en andere extra’s voor de geboorte van je kindje en nog meer toffe items.

Voor al onze producten zijn unieke illustraties  met de hand gemaakt door Kikker & Prins. Of om precies te zijn door het gezicht achter Kikker & Prins: Willeke Prins.

 

Over Willeke Prins


Ik ben Willeke Prins, oprichter en eigenaresse van het ontwerplabel Kikker & Prins. Ik werk vanuit het mooie Groningen, waar ik ook samen met mijn man en drie kinderen woon.

Sinds mijn studie communicatie & vormgeving heb ik al een voorliefde voor het maken van ontwerpen voor kinderen. En met de start van Kikker & Prins in 2015 heb ik een prachtige manier gevonden om me daar meer op te focussen.

“Ik hoop met mijn producten iemand écht blij te maken.
Daarbij maak ik al mijn ontwerpen met veel passie en liefde.”

 

Wil je meer weten over een geboortekaartje of een geboortekaartje van Kikker & Prins bestellen? In onze collectie van geboortekaartjes vind je een overzicht van alle bestaande kaartjes, die je op maat kan laten maken met jouw wensen. Op de infopagina van het geboortekaartje van je keuze lees je meer over de opties, kosten en het bestelproces. Geboortekaartjes kun je via de site, maar ook altijd per mail bestellen.

Vind je de stijl van onze kaartjes leuk, maar wil je graag een geboortekaartje laten maken met een nieuw ontwerp en illustratie? Stuur gerust een mailtje (bellen mag ook) met je ideeën en wensen en ik laat je weten wat de mogelijkheden zijn.
De meerprijs van een geboortekaartje met een nieuw ontwerp t.o.v. een geboortekaartje uit de collectie ligt meestal tussen de 75 en 150 euro, afhankelijk van je wensen.

Heb je vragen, opmerkingen of ideeën? Neem gerust contact op.

 

Groetjes Willeke
collectie geboortekaartjes, kinderkamerdecoratie, posters, ansichtkaarten van Kikker en Prins

Start typing and press Enter to search

Winkelmandje

Geen producten in de winkelwagen.