geboortekaartjes van Kikker en Prins - voorbeeldkaartjes
Posted in Inspiratie

Voorbeeldkaartjes

Hoe kies je nou hét geschikte geboortekaartje voor jouw kindje? Online vind je zoveel mooie kaartjes. Best lastig om op basis van al die ontwerpen het juiste kaartje te kiezen. En als je dan een keuze hebt gemaakt, hoe weet je dan of het kaartje in het echt net zo mooi zal zijn als het voorbeeld op een site? Om dit allemaal iets makkelijker te maken heeft Kikker & Prins van alle kaartjes uit de collectie voorbeeldkaartjes laten maken.

Onze voorbeeldkaartjes zijn voorgedrukte geboortekaartjes met fictieve gegevens, zoals je ze ziet op de foto’s op deze site. Je kan zo’n kaartje (of max twee) gratis en vrijblijvend per post ontvangen. Dit doe je door naar de infopagina van jouw favoriete geboortekaartje te gaan en bij ‘bestel opties’ het ‘gratis voorbeeldkaartje’ te selecteren. Je kan daarbij ook nog kiezen welk formaat van het kaartje je graag ontvangt en welke kleur envelop.

Gebruik vervolgens in je winkelmandje onderstaande kortingscode en het kaartje wordt gratis naar je verzonden: kpvoorbeeldkaartje01

Start typing and press Enter to search

Winkelmandje